bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pasta de icre (preparate din peste)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Icrele scoase din invelisul lor se mixeaza 5' apoi se toarna incet (ca la maioneza) 100 ml ulei, apoi 1 lingura apa, 1 lingura zeama de lamaie si se repeta pana pasta are consistenta dorita si s-a obtinut cantitatea dorita; la final se adauga ceapa tocata foarte marunt si se potriveste gustul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Pasta de branza cu ton(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Pasta cu sunca(aperitive)
 
photo
Pasta de ansoa(aperitive)
 
photo
Pasta de ardei(conserve)
 
photo
Pasta de avocado(aperitive)
 
photo
Pasta de carne(aperitive)
 
photo
Pasta de creier(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pasta de fasole(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat-2(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat-3(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat-4(aperitive)
 
photo
Pasta de gutui(conserve)
 
photo
Pasta de hamsii(aperitive)
 
photo