bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pasta de prune uscate (garnituri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Vinul se amesteca cu coniacul si in amestec se pun prunele fara samburi; se lasa 30', se scot prunele si se pun intr-o tigaie cu unt topit; se lasa 3', se intorc si se mai lasa 2', se toarna vinul cu coniac si se mai lasa 2-3'; se scot prunele si se blendeaza. Pe farfurie se aseaza Piure de cartofi cu cartof dulce si sofran , deasupra pasta de prune, se presara cu verdeata tocata, alaturi se pune friptura de rata.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Pasta de branza cu ton(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
Pasta cu sunca(aperitive)
 
photo
Pasta de ansoa(aperitive)
 
photo
Pasta de ardei(conserve)
 
photo
Pasta de avocado(aperitive)
 
photo
Pasta de carne(aperitive)
 
photo
Pasta de creier(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Pasta de fasole(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat-2(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat-3(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat-4(aperitive)
 
photo
Pasta de gutui(conserve)
 
photo
Pasta de hamsii(aperitive)