bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste cannelloni cu spanac (retete de post)

 
 
 
Rosiile se fierb in apa cu sare, se decojesc si se mixeaza; se adauga 2 linguri ulei, 2 linguri miere, sare, piper. Cannelloni se pun in apa clocotita cu sare; se lasa sa fiarba 3', apoi se scurg, se stropesc cu 2 linguri ulei si se lasa sa se racoreasca. Spanacul spalat, se pune in 2 linguri ulei incins, se stropeste cu otet si se caleste 2-3' la foc mare; se adauga bulionul si 100 ml apa; se lasa sa fiarba 10', se adauga usturoiul zdrobit, sare, piper si 1 lingura miere; se umplu cannelonni cu acest amestec si se aseaza intr-un vas termorezistent, uns bine.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paste verzi cu sos de rosii(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ton-4(bucataria italiana)
 
photo
Paste cu ton-2(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ton(preparate din peste)