Paste cannelloni cu spanac (retete de post)
Rosiile se fierb in apa cu sare, se decojesc si se mixeaza; se adauga 2 linguri ulei, 2 linguri miere, sare, piper. Cannelloni se pun in apa clocotita cu sare; se lasa sa fiarba 3', apoi se scurg, se stropesc cu 2 linguri ulei si se lasa sa se racoreasca. Spanacul spalat, se pune in 2 linguri ulei incins, se stropeste cu otet si se caleste 2-3' la foc mare; se adauga bulionul si 100 ml apa; se lasa sa fiarba 10', se adauga usturoiul zdrobit, sare, piper si 1 lingura miere; se umplu cannelonni cu acest amestec si se aseaza intr-un vas termorezistent, uns bine.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta