bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste cu andive si scoici (fructe de mare)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se soteaza usturoiul pisat si ceapa tocata sau taiata pestisor, in uleiul incins, pana ceapa devine translucida; se adauaga 3 andive taiate pestisor, rosiile taiate in jumatati, scoicile, condimentele, cherry, untul, maslinele, sare, piper; se soteaza 4-5', pana sunt gata scoicile; se ia de pe foc, se adauga 1 andiva taiata fasii, se amesteca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ton-4(bucataria italiana)
 
photo
Paste cu ton-2(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Paste cu ton(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo