bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste cu branza si panceta (paste)

 
 
 
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg si se pastreaza acoperite. Sos: untul se topeste, se adauga faina si se amesteca; dupa 20-30'' (secunde) se stinge cu laptele turnat treptat si amestecand mereu; se pune nucsoara, mustarul, piperul, branza rupta sau rasa, parmezanul ras; se amesteca si se potriveste gustul cu sare. Panceta taiata cuburi, se prajeste in uleiul incins, impreuna cu ceapa taiata rondele si se toarna peste paste, impreuna cu sosul; se amesteca bine, se potriveste gustul cu sare, piper si se rastoarna intr-un vas termorezistent; se presara cu pesmet,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo