Paste cu branza si pesmet (paste)
Feliile de franzela se mixeaza impreuna cu uleiul (sa nu fie prea fin pesmetul, ci mai rustic) ; se adauga patrunjelul tocat si se mai mixeaza de 2-3 ori. Laptele se fierbe cu ceapa, usturoiul si rosia tocate. In 50 g unt topit se pune faina, se amesteca de 2-3 ori, pana se incorporeaza in unt si se stinge cu laptele cald, trecut printr-o sita (sa nu mai contina legumele) si turnat treptat; se amesteca mereu, apoi se adauga nucsoara si branza rasa; cand s-a topit branza, se adauga pastele fierte in apa clocotita cu sare, scurse si se amesteca bine; se pune in 4 (sau 1 mare) forme.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta