bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste cu branza si pesmet (paste)

 
 
 
Feliile de franzela se mixeaza impreuna cu uleiul (sa nu fie prea fin pesmetul, ci mai rustic) ; se adauga patrunjelul tocat si se mai mixeaza de 2-3 ori. Laptele se fierbe cu ceapa, usturoiul si rosia tocate. In 50 g unt topit se pune faina, se amesteca de 2-3 ori, pana se incorporeaza in unt si se stinge cu laptele cald, trecut printr-o sita (sa nu mai contina legumele) si turnat treptat; se amesteca mereu, apoi se adauga nucsoara si branza rasa; cand s-a topit branza, se adauga pastele fierte in apa clocotita cu sare, scurse si se amesteca bine; se pune in 4 (sau 1 mare) forme.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo