bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste cu ciuperci-2 (paste)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare si ulei; se scurg si se pastreaza la cald. Ceapa taiata pestisor si ciupercile taiate felii se inabuse 10' in unt si putina apa; se presara cu putina sare, piper. Faina se dizolva in lapte si se pun la fiert, la foc mic, amestecand mereu, pana se ingroase; se potriveste gustul de sare, piper. Pastele se condimenteaza.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ciuperci(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo