bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste cu ciuperci si spanac (retete de post)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare; se scurg se pun intr-o tava si se stropesc cu 2 linguri ulei; se presara cu ciuperci, 100 g branza rasa, rosiile tocate si nucsoara; se pune spanacul, repartizat cat mai uniform si se toarna deasupra un amestec din usturoiul pisat, pasta de tomate, miere, sare si 200-300 ml apa; se presara cu piper macinat, 100 g branza rasa, pesmet si se stropeste cu 2 linguri ulei; se pune in cuptorul preincalzit, la foc mare, pentru 25-30'; se poate servi simplu sau cu Sos pesto de varza .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ciuperci(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo