bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste cu mangold si ciuperci (paste)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ciupercile uscate se acopera cu apa fierbinte si se lasa minim 30'. Intr-o tigaie adanca cu 1 lingura ulei incins, se caleste ceapa (cea verde rondele sau ceapa uscata- tocata) ; se lasa la foc mic sa se inmoaie apoi se adauga mangoldul (fara tulpina groasa) spalat si taiat fideluta; se mai caleste 3-5', pana se inmoaie si se scoate totul intr-un bol. Tigaia se sterge cu un servet si in ea se pune restul de ulei si 25 g unt; cand s-a topit untul se pune usturoiul tocat; se lasa 20-30'' (secunde) , se adauga ciupercile feliate si ciupercile uscate scoase din apa si taiate, rosiile taiate si se calesc 5-7'; se pune sosul de soia si se mai lasa 1', se adauga mangoldul, mazarea, turmericul, se amesteca; se adauga pastele fierte in apa cu sare, scurse.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: ANDIE

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ciuperci(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo