Paste cu mangold si ciuperci (paste)
Ciupercile uscate se acopera cu apa fierbinte si se lasa minim 30'. Intr-o tigaie adanca cu 1 lingura ulei incins, se caleste ceapa (cea verde rondele sau ceapa uscata- tocata) ; se lasa la foc mic sa se inmoaie apoi se adauga mangoldul (fara tulpina groasa) spalat si taiat fideluta; se mai caleste 3-5', pana se inmoaie si se scoate totul intr-un bol. Tigaia se sterge cu un servet si in ea se pune restul de ulei si 25 g unt; cand s-a topit untul se pune usturoiul tocat; se lasa 20-30'' (secunde) , se adauga ciupercile feliate si ciupercile uscate scoase din apa si taiate, rosiile taiate si se calesc 5-7'; se pune sosul de soia si se mai lasa 1', se adauga mangoldul, mazarea, turmericul, se amesteca; se adauga pastele fierte in apa cu sare, scurse.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: ANDIE
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta