Paste cu pui,cascaval si sunca (paste)
Carnea se face la gratar sau se fierbe si se taie cuburi. Pastele se fierb (conform indicatiilor de pe pachet) in apa clocotita cu sare; se scurg si se amesteca cu 200 g cascaval ras, ardeiul taiat rondele, carnea, sunca taiata cuburi si se rastoarna intr-un vas termorezistent, uns bine cu 50 g unt moale (la temperatura camerei) . Se face sosul: in untul topit si uleiul incins, se pune boiaua pentru cateva secunde, se adauga amidonul, se amesteca apoi se toarna laptele si supa calda, amestecand mereu; cand s-a ingrosat si au disparut cocoloasele, se adauga cascavalul ras si se potriveste gustul cu sare; se toarna si se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta