bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste cu spanac si ricotta (paste)

 
 
 
Usturoiul zdrobit sau taiat rondele foarte fine, se caleste in untul topit; dupa cateva secunde, se pune spanacul si se lasa sa se caleasca; se adauga ricotta, se potriveste gustul cu sare, piper si se amesteca bine; se pun pastele fierte in apa clocotita.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paste verzi cu sos de rosii(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ton-4(bucataria italiana)
 
photo
Paste cu ton-2(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ton(preparate din peste)