bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste cu ton-4 (bucataria italiana)

 
 
 
Se fierb pastele 7-8' (se respecta indicatiile de pe pachet) , cu putin ulei si delikat. In ulei se prajesc cateii de usturoi taiati marunt, pana capata o culoare galben-maronie; se toarna uleiul peste pastele fierte si scurse; daca se doreste se poate pune si usturoiul, apoi se amesteca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Retete universale

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ton-2(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Paste cu ton(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo