bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paste umplute (paste)

 
 
 
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, cu 2' mai putin decat este indicat pe pachet (ca sa fie mai tari) ; se scurg bine. In uleiul incins se prajesc ceapa si usturoiul tocate, apoi se adauga sunca taiata fasii subtiri; cand sunt bine dinstuite se pune radicchio taiata subtire; se amesteca totul 1-2', apoi se pune sare, piper si otetul; se lasa sa se evapore otetul si se pune la racit. Mozzarella congelata (ca sa se poata rade usor) se rade si se amesteca cu ricotta, sare, piper, apoi se pune peste sunca si se amesteca bine; cu aceasta compozitie se umplu pastele. O tava termorezistenta, adanca de 3-4 cm, se unge cu 1 polonic de Sos de rosii picant-2 ; se pun deasupra scoicile.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paste cu ton-4(bucataria italiana)
 
photo
Paste cu ton-2(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Paste cu ton(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo