bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pastrav cu chorizo (preparate din peste)

 
 
 
Ceapa taiata rondele, se amesteca intr-un bol, cu rosiile taiate in jumatati sau sferturi (dupa marime) , fasolea, chorizo, putina sare, piper si 3 linguri ulei; se aseaza intr-un vas termorezistent (sau o tava cu hartie de copt) ; deasupra se aseaza pastravul uns cu ulei si presarat cu sare, piper, cimbru; se pune vasul in cuptorul preincalzit, la 200 grade (foc mare) , pentru 20'; se scoate, se lasa 5' sa se racoreasca si se serveste cu Crema de iaurt cu anghinare .

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Pastrav cu sos(preparate din peste)
 
photo
Pastrav rasol(preparate din peste)
 
photo
Pastrav in smantana(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu smantana(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu sos de legume-2(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu cartofi(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Pastrav cu maioneza-2(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu legume,la cuptor(preparate din peste)
 
photo
Pastrav aromat,la cuptor(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu legume,la aburi(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu fasole verde si sos(preparate din peste)
 
photo
Pastrav umplut cu branza(preparate din peste)
 
photo
Pastrav la tigaie,cu capere(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
Pastrav cu bere(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu ceapa(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu legume(preparate din peste)