bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pesmeti cu coniac (dulciuri)

 
 
 
Din faina, margarina, 3 oua, lapte, 250 g zahar, zahar vanilat, coniac, coaja rasa de lamaie si praf de copt stins in zeama de lamaie, se face un aluat, care se lasa sa stea 24 de ore la frigider; se intinde o foaie cu grosimea de 4-5 mm, se taie cu forme din tabla sau plastic pentru decupat aluat, se ung cu ou batut, se presara cu zahar;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Pesmeti(dulciuri)
 
photo
Pesmeti cu mac(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pesmeti-melci(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo