Piept de porc cu Blady-Mary (mancaruri)
Se pregateste Blady-Mary: se amesteca sucul cu sosurile, hreanul ras si vodca. Se leaga aromele cu o sfoara de bucatarie. Se pregateste un "capac"pentru cratita: se taie o bucata de hartie de copt cat diametrul cratitei in care se gateste; se mototoleste, se uda si se stoarce. Carnea spalata si presarata cu sare, piper se rumeneste putin in uleiul incins apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se pune apio taiate mare, cepele curatate si taiate in 4 si se rumenesc; se adauga semintele de fenicul, se amesteca si deasupra se pune carnea (cu tot cu zeama lasata) ; deasupra se toarna Blady-Mary, 250 ml apa, putina sare, se pune legatura cu arome si se acopera cu hartia pregatita ca si capac. Se pune cratita in cuptorul preincalzit.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta