bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piersici la gratar (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Piersicile spalate, se taie in jumatati, se indeparteaza samburele si se ung pe partea taiata cu untul moale (la temperatura camerei) amestecat cu zaharul; se pun pe gratarul foarte incins, cu partea unsa pe gratar si se lasa pana se vad bine dungile de la gratar; se servesc calde sau reci cu Crema de mascarpone cu lamaie .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Piersici in vin(dulciuri)
 
photo
Piersici coapte(dulciuri)
 
photo
Piersici posate(dulciuri)
 
photo
 
photo
Piersici in sirop cu cimbru(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piersici(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo