bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piftie -3 (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-o oala mare se pune toata carnea curatata si spalata, morcovii, apio, patrunjelul, usturoiul, ceapa, varza, toate curatate si spalate; se acopera cu apa si se adauga putina sare; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul, se aduna spuma formata si cand nu se mai formeaza, se pune piperul si foile de dafin si se lasa sa fiarba 90-120' sau pana carnea este foarte bine fiarta si se desprinde de pe oase; se potriveste gustul cu sare, se pun baby morcovii si se mai fierbe 5-7'; se stinge focul si se lasa 20-30', apoi se scoate carnea se dezoseaza si se imparte in caserole.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Piftie(aperitive)
 
photo
Piftie-2(aperitive)
 
photo
Piftie asortata(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Piftie de curcan(aperitive)
 
photo
Piftie de porc(aperitive)
 
photo
Piftie de porc-2(aperitive)
 
photo
Piftie si terina(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Terina cu hrean(aperitive)