bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de cartofi-2 (garnituri)

 
 
 
Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se taie sferturi. Laptele se fierbe.
Cartofii se fierb in apa cu sare; cand sunt fierti se scurg de apa si se paseaza; se adauga laptele, margarina si se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se serveste cald......
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Piure de cartofi(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi-3(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo