bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de mere si pere (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Fructele decojite, fara samburi si taiate cubulete, se pun intr-un vas, impreuna cu sucul de mere (sau apa) sare si scortisoara; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul, se acopera cu un capac si se lasa 6-7', pana devin moi; se adauga.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Piure de mere(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure cu seminte(garnituri)
 
photo
Piure cu varza(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi-3(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Piure de ceapa(garnituri)