bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu crema de ciocolata (dulciuri)

 
 
 
Foile: oul, zaharul, untul, laptele si praful de copt se încalzesc pe foc; dupa un clocot se adauga faina si se coc trei foi pe dosul tavii (aluatul se tine la cald) .
Crema: laptele, faina, zaharul, ciocolata, se fierb pe foc; dupa ce s-a racit se amesteca cu untul. Crema se imparte in 1/2 si se pune.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura cu ciocolata(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo