Prajitura cu crema de mac (dulciuri)
Ciocolata rupta, se topeste cu untul, se lasa sa se racoreasca putin si se toarna pe o hartie de copt; se taie in diverse forme si se pune la rece, sa se intareasca. Aluat: macul (macinat sau nu) se pune in laptele caldut amestecat cu miere, pana este inmuiat (30-40') ; se face un aluat din faina, albusurile batute cu zahar si macul inmuiat; se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit, la 180 grade; cand este copt, se taie rondele sau in diverse forme (cel putin 2 de aceeasi forma si marime) ; se lasa sa se raceasca. Crema: macul se acopera cu lapte caldut, vodca, esentele si se lasa sa se inmoaie; se adauga gelatina inmuiata in apa rece si dizolvata pe aburi, frisca batuta cu zahar si se amesteca usor. Jumatate din formele de aluat se aseaza in forme cilindrice din tabla sau in formele cu care au fost taiate, se pune (cu o.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta