Prajitura cu fructe si coniac (dulciuri)
Cele 2 portocale, se curata de coaja (pe cat posibil fara partea alba) , care se taie in cubulete de maxin 1 cm; se pun la fiert in apa clocotita si se lasa sa dea 2-3 clocote; se scurg si se pun din nou la fiert (in apa cat sa le acopere) , impreuna cu zaharul, pentru 15'; se scurg si se lasa sa se raceasca. Fructele deshidratate si confiate, se taie cubulete si se trec prin faina impreuna cu cojile de portocale. Blatul: se mixeaza untul cu zaharul, se adauga treptat ouale, coaja rasa de portocala si lamaie, nuca macinata, praful de copt si faina, alternand cu coniacul; la sfarsit se adauga fructele date prin faina si se amesteca usor. O tava de 25/35 cm se tapeteaza cu faina si cu foile de.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta