bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu fructe si coniac (dulciuri)

 
 
 
Cele 2 portocale, se curata de coaja (pe cat posibil fara partea alba) , care se taie in cubulete de maxin 1 cm; se pun la fiert in apa clocotita si se lasa sa dea 2-3 clocote; se scurg si se pun din nou la fiert (in apa cat sa le acopere) , impreuna cu zaharul, pentru 15'; se scurg si se lasa sa se raceasca. Fructele deshidratate si confiate, se taie cubulete si se trec prin faina impreuna cu cojile de portocale. Blatul: se mixeaza untul cu zaharul, se adauga treptat ouale, coaja rasa de portocala si lamaie, nuca macinata, praful de copt si faina, alternand cu coniacul; la sfarsit se adauga fructele date prin faina si se amesteca usor. O tava de 25/35 cm se tapeteaza cu faina si cu foile de.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo