bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu gem-2 (dulciuri)

 
 
 
Stafidele se curata de codite si se spala. Fructele confiate se taie in cuburi mici.
Untul si margarina se spumeaza cu zaharul, se adauga treptat ouale, sarea si vanilia; se continua baterea pana are consistenta unei creme, apoi se adauga bicarbonatul dizolvat in otet; se amesteca in continuare pana la completa omogenizare si se adauga faina; se amesteca usor pana se incorporeaza toata, dupa care se lasa 30' la rece; se imparte in 4 bucati, care se intind cu sucitorul, pe coli de hartie alba presarate cu faina; se obtin foi cu grosimea de 3 mm; se pun in tavi si se introduc la cuptor; se coc la foc moderat; se scot din tava, se lasa sa se raceasca si se indeparteaza hartia; se aseaza o foaie pe o tava, se intinde un strat de gem si se repeta operatiunea pana se obtine prajitura cu 4 straturi de foi si 3 de gem. Glazura: galbenusurile se spumeaza cu zaharul, pana devine o crema, se adauga coaja rasa de lamaie si vanilia, omogenizandu-se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura "14"(dulciuri)
 
photo
Prajitura Ana(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo