bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu mac-2 (dulciuri)

 
 
 
Blat: 2 oua intregi, 200 g margarina, 200 g zahar, 200 g mac macinat, 200 ml lapte, 1 praf de copt, coaja de lamaie, 200 g faina; se freaca ouale cu margarina si zaharul pana se face spuma, se adauga macul, laptele, praful de copt, coaja de lamaie si faina; se da la copt, apoi se taie ca tortul. Crema: 4 galbenusuri se freaca cu 9 linguri zahar, pe foc pana se ingroase; dupa ce s-a racit se adauga 200 g unt frecat si 2 pachetele zahar vanilat,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura "14"(dulciuri)
 
photo
Prajitura Ana(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo