Prajitura cu nuca si crema de vanilie (dulciuri)
Foi: albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga treptat faina si nucile macinate fin, amestecand de jos in sus; compozitia se imparte in 3; se unge dosul unei tavi (25x35cm) cu margarina si se tapeteaza cu faina sau hartie de copt; se intinde 1/3 din compozitie si se coace cate o foaie in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, timp de 15'; se procedeaza la fel cu celelate 2 foi. Crema: galbenusurile se fierb in bain-marie, pana se ingroase crema; se freaca margarina spuma cu esenta de vanilie, apoi se incorporeaza lingura cu lingura crema racita. Glazura: se amesteca pe foc mic toate ingredientele,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta