Prajitura cu nuca si nuca de cocos-Rodica (dulciuri)
Albusurile se bat spuma tare; se adauga treptat 200 g zahar si se bate in continuare; in bezeaua obtinuta se incorporeaza 5 linguri faina, apoi nuca macinata si nuca de cocos; se amesteca cu miscari verticale. Se unge o tava (25/35 cm) si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se coace 35-40' in cuptorul preincalzit, la foc potrivit. Galbenusurile dizolvate in lapte, impreuna cu 3 linguri faina si 100 g zahar, se fierb pe bain-marie; se amesteca mereu, ca sa nu se prinda crema; dupa ce s-a ingrosat crema, se ia de pe foc. Margarina se freaca spuma, apoi se incorporeaza cate o lingura din.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta