bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu struguri-Marius (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se spala strugurii, se desprind boabele de pe ciorchini, se scot samburii si se pun la scurs. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se adauga cate 2-3 linguri zahar, pana se termina tot zaharul si se intareste bezeaua; se adauga alternativ cate o lingura ulei si cate 1 galbenus, amoniacul dizolvat in zeama de lamaie, esentele, amidonul si 180 g faina cernuta, amestecand usor, de jos in sus; se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina; se pune jumatate din cantitatea de struguri amestecata cu faina, apoi restul de compozitie si restul de struguri; se da tava la cuptorul preincalzit, pentru 5' la foc puternic, pe gratarul de jos al cuptorului, apoi se pune pe gratarul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura "14"(dulciuri)
 
photo
Prajitura Ana(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo