Prajitura cu struguri-Marius (dulciuri)
Se spala strugurii, se desprind boabele de pe ciorchini, se scot samburii si se pun la scurs. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se adauga cate 2-3 linguri zahar, pana se termina tot zaharul si se intareste bezeaua; se adauga alternativ cate o lingura ulei si cate 1 galbenus, amoniacul dizolvat in zeama de lamaie, esentele, amidonul si 180 g faina cernuta, amestecand usor, de jos in sus; se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina; se pune jumatate din cantitatea de struguri amestecata cu faina, apoi restul de compozitie si restul de struguri; se da tava la cuptorul preincalzit, pentru 5' la foc puternic, pe gratarul de jos al cuptorului, apoi se pune pe gratarul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta