Prajitura de biscuiti cu crema de gris (dulciuri)
Laptele se pune la fiert cu zaharul si sarea; cand da in clocot, se reduce focul si se adauga pe rand cate 1 lingura de gris, amestecand mereu, apoi se amesteca bine si se fierbe 3-4', amestecand in continuare; se ia de pe foc si se amesteca cu untul; cand s-a omogenizat, se imparte (cat mai egal) in 3 boluri; in primul bol se adauga vanilia, in al doilea praful de roscove iar in al treilea cacaoa; se amesteca bine in fiecare bol. Se ia o tava (22/26 cm) , se tapeteaza cu folie alimentara, lasand multa si peste marginile tavii; se aseaza un strat de biscuiti trecuti rapid prin rom (amestecat cu apa sau lapte) , se aseaza stratul de crema de roscove, se niveleaza, se pune alt strat de biscuiti umeziti, crema cu vanilie, biscuiti, crema cu cacao; daca in straturile puse pana acum s-au pus si bucati de biscuiti (pentru a completa spatiul din tava) acum.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta