Prajitura Kinder cu nuca (dulciuri)
Miezul de nuca se taie si se prajeste, apoi se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
Blatul: albusurile se bat cu zaharul, apoi se adauga pesmetul, nuca macinata, faina şi praful de copt; se toarna in tava peste nuca prajita; după coacere se întoarce blatul invers si se unge cu Finetti.
Crema: laptele, galbenusurile, budincile, faina, zaharul, se fierb pe foc pana se ingroase; cand este rece se amesteca cu untul; crema rezultata se imparte.....
Blatul: albusurile se bat cu zaharul, apoi se adauga pesmetul, nuca macinata, faina şi praful de copt; se toarna in tava peste nuca prajita; după coacere se întoarce blatul invers si se unge cu Finetti.
Crema: laptele, galbenusurile, budincile, faina, zaharul, se fierb pe foc pana se ingroase; cand este rece se amesteca cu untul; crema rezultata se imparte.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta