Pui la cuptor-3 (mancaruri)
Pieptul de pui se taie in 3-4 felii fiecare, se pun intr-un bol, peste ele punandu-se iaurt, sare, piper si se amesteca bine; se scoate cate o bucata, se scurge de surplusul de iaurt si se trece prin amestecul de pesmet cu susan; se aseaza pe o farfurie, iar cand sunt toate gata se pun 4-5' pe gratar, in cuptorul preincalzit la 220 grade (foc mare) ; inainte de a pune carnea in cuptor, sub gratar se intinde folie de aluminiu, ca pesmetul care va cadea sa nu se prinda si arda in cuptor ci pe folie; se pot pune si pe o tava cu hartie de copt si se lasa pana se rumenesc. Se servesc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta