bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pui la cuptor cu bere (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Semintele de fenicul si chimen se prajesc putin in tigaie fara grasime si se piseaza; se amesteca cu boia, piper, sare. Puiul se stropeste cu ulei si se freaca cu amestecul cu boia pe piele, in interior si sub pielea de pe piept; se pune in fundul puiului o doza de bere, umpluta doar 1/3, se aseaza (ridicat pe doza de bere) pe.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Pui la cuptor(aperitive)
 
photo
Pui la cuptor-2(mancaruri)
 
photo
Pui la cuptor-3(mancaruri)
 
photo
Pui la cuptor-4(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pui la cuptor cu struguri(bucataria franceza)