bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pui la cuptor,cu cartofi aromati (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cartofii bine spalati si stersi (sa fie bine uscati) , se taie in bucati potrivite. Se amesteca 1 lingura ulei cu 1/2 lingurita boia, cimbru, sare, piper si cu aceasta pasta se ung bucatile de cartofi, pe toate partile; se aseaza intr-o tava mare. Carnea (de preferat fara piele) , se spala, se zvanta bine si se trece prin 2-3 linguri ulei, apoi printr-un amestec de pesmet, faina, 2 lingurite boia, salvie, oregano, sare, piper; se pun printre cartofi, avand grije sa nu se suprapuna bucatile;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pui la cuptor(aperitive)
 
photo
Pui la cuptor-2(mancaruri)
 
photo
Pui la cuptor-3(mancaruri)
 
photo
Pui la cuptor-4(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pui la cuptor cu struguri(bucataria franceza)