bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pulpa de curcan la cuptor,cu glazura picanta (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Pulpa de curcan bine spalata si presarata cu sare, piper, se pune intr-o tava cu margini inalte, se toarna vinul si se adauga usturoiul curatat; se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 160 grade, pentru 2-3 ore, sau pana carnea este bine facuta; se indeparteaza folia si se unge cu 1/2 din glazura picanta (obtinuta prin amestecarea.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pulpa superioara de pui rapida(in maxstone gourmet)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo