bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pulpe de rata cu cidru (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pulpele crestate (partea cu pielea si se cresteaza doar pielea) se prajesc intr-o tigaie fara grasime; dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti, se pun intr-o tava cu margini inalte si se toarna cidrul; se presara totul cu sare, piper, se acopera cu folie de aluminiu si se pun in cuptorul preincalzit la 200 grade (foc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pulpe crocante(aperitive)
 
photo
 
photo
Pulpe in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo