bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rapane la tigaie (fructe de mare)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ceapa tocata, se pune in uleiul incins si dupa 2-3', cand a inceput sa se inmoaie, se toarna vinul si se lasa sa mai fiarba 2-3', la foc mic; se adauga rapanele, rosiile decojite si taiate cubulete, ardeiul taiat rondele; se lasa pana se inmoaie rapanele, amestecand.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Rapane cu usturoi(fructe de mare)
 
photo
Creveti la tigaie(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Legume la tigaie(retete de post)
 
photo
Miel la tigaie(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Pui cu ardei la tigaie(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Tigaie picanta(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe de mare la tigaie(fructe de mare)
 
photo
Pastrav la tigaie,cu capere(preparate din peste)