bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Risotto cu miel si anghinare (mancaruri)

 
 
 
Se incalzesc uleiul si untul intr-o cratita la foc mediu in care se caleste ceapa 2-3', se toarna orezul si se amesteca bine, aproximativ 1' apoi se toarna vinul si se lasa sa fie absorbit de orez, aproximativ 2-3', apoi, se toarna cate 1/2 de ceasca de supa din cand in cand, se asteapta pana cand orezul absoarbe cantitate de supa inainte de a adauga urmatoarea cantitate; se repeta acest lucru pana se foloseste aproape toata cantitatea de supa, dar se opreste 1/2 de ceasca de supa pentru mai tarziu; dupa aproximativ 20', orezul ar trebui sa fie fiert,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Totul despre miel

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Risotto rosu(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Risotto cu bostan(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
Risotto cu carnati proaspeti(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo