bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Risotto cu spanac si nuci (garnituri)

 
 
 
Orezul ales si spalat se pune la inmuiat. Spanacul curatat si spalat bine se opareste in apa clocotita cu sare, se scurge si toaca marunt. In uleiul incins se caleste spanacul (daca se foloseste spanac congelat, se pune asa cum este fara a se decongela) cu ceapa si usturoiul tocate; dupa 2-3', se stinge cu vinul turnat treptat, amestecand mereu; se lasa sa fiarba, amestecand din.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Risotto rosu(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Risotto cu carnati proaspeti(bucataria italiana)
 
photo
Risotto cu bostan(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo