Rosii cu carne,la cuptor (mancaruri)
Intr-o tava mare si adanca (cu margini inalte) se pun rosiile taiate in jumatati, sare, uleiul, otetul, mierea, usturoiul curatat si zdrobit cu latul cutitului; se amesteca si se niveleaza iar deasupra se pun crengile de busuioc. Carnea spalata se trece prin zeama din tava, se pune pe o farfurie, se presara cu sare. Tava cu rosii se pune in cuptorul preincalzit la 170-180 grade, pe raftul de jos; pe raftul din mijloc se pune gratarul de la cuptor iar pe el se pune carnea acoperita cu folie de aluminiu; se lasa totul pentru 60', se indeparteaza folia si se mai lasa totul pentru inca 30'.
Se serveste de preferat cu Gnochi mari,la cuptor si Salata picanta cu mozzarella .
Se serveste de preferat cu Gnochi mari,la cuptor si Salata picanta cu mozzarella .
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta