bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rosii umplute cu carne si sunca (mancaruri)

 
 
 
Fiecarei rosii i se taie capacel (care se pastreaza) , se golesc de miez (cu ajutorul unei lingurite) , se presara in interior cu putina sare si se intorc cu gura in jos, sa se scurga. Painea se inmoaie in lapte. Ceapa tocata se rumeneste in uleiul incins; se adauga verdeturile (ierburile) tocate marunt, usturoiul curatat si taiat rondele fine; se amesteca 20-30'' (secunde) si se adauga carnea, amestecand pana isi schimba culoarea; se toarna vinul, se amesteca si se lasa sa fiarba pana se evapora vinul; se ia de pe foc, se rastoarna intr-un castron, se rasa sa se racoreasca si se adauga sunca taiata cubulete, painea (stoarsa de laptele in care s-a inmuiat) , sare si piper; se amesteca bine.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rosii umplute(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rosii umplute cu peste alb(preparate din peste)
 
photo
Rosii umplute cu stavrid(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
Rosii umplute cu creveti(fructe de mare)