Rosii umplute cu carne si sunca (mancaruri)
Fiecarei rosii i se taie capacel (care se pastreaza) , se golesc de miez (cu ajutorul unei lingurite) , se presara in interior cu putina sare si se intorc cu gura in jos, sa se scurga. Painea se inmoaie in lapte. Ceapa tocata se rumeneste in uleiul incins; se adauga verdeturile (ierburile) tocate marunt, usturoiul curatat si taiat rondele fine; se amesteca 20-30'' (secunde) si se adauga carnea, amestecand pana isi schimba culoarea; se toarna vinul, se amesteca si se lasa sa fiarba pana se evapora vinul; se ia de pe foc, se rastoarna intr-un castron, se rasa sa se racoreasca si se adauga sunca taiata cubulete, painea (stoarsa de laptele in care s-a inmuiat) , sare si piper; se amesteca bine.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta