bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rulada de cascaval (aperitive)

 
 
 
Se amesteca galbenusurile cu: smantana, faina, sarea, apoi se adauga spuma de la albusuri, mestecand usor. Se unge o tava cu unt, se presara faina si se toarna compozitia; se coace la foc mic. Cand este copt se rastoarna pe un servet curat, punandu-se deasupra bucatele de unt.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada de pui-2(aperitive)
 
photo
Rulada cu sunca(aperitive)
 
photo
Rulada de branza(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada picanta(mancaruri)
 
photo
 
photo
Rulada cu gem(dulciuri)
 
photo
Rulada cu mac(dulciuri)
 
photo
Rulada de pui(aperitive)
 
photo