Rulou aperitiv picant-Marius (aperitive)
Foile de placinta se lasa sa se dezghete si sa fie la temperatura camerei. Daca se folosesc ciuperci, se feliaza si se dinstuie intr-o tigaie fara grasime pana se evapora tot lichidul; se lasa sa se raceasca. Intr-un castron mare se pune mozzarela si parmezanul rase, sunca taiata cubulete mici, ceapa si usturoiul rondele, ardeiul cubulete, oregano, ciupercile, caperele tocate, mugurii de pin, patrunjelul tocat, putina sare, piper macinat; se amesteca bine. Se ia o foaie de placinta, se unge cu unt topit si racit, se pune pe mijlocul unei margini o lingura de umplutura, se aduc marginile laterale spre mijloc, apoi se ruleaza din partea unde este umplutura; se aseaza pe o tava cu hartie de copt.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta