Salata de creveti si mozzarella-Rodica (fructe de mare)
Feliile de franzela se taie in cuburi, se stropesc cu 2-3 linguri ulei, se presara cu putina sare si se prajesc in tigaie fara grasime sau se pun in cuptorul preincalzit, pana devin crutoane (se intaresc si se rumenesc) . Crevetii (daca se folosesc creveti mai mari, se taie in bucati de 1 cm) se prajesc cate 2' pe fiecare parte si se pun intr-un bol, impreuna cu rosiile taiate cuburi (rosiile cherry se taie in 1/2 sau 1/4) , crutoanele, mozzarella rupta sau taiata cuburi, 1 portocala si lamaia in felii fara pielite. Se amesteca 2 linguri.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta