Salau de Dunare,la cuptor (preparate din peste)
Pestii curatati, bine spalati, se presara cu sare si piper alb, pe interior si exterior; se aseaza intr-o tava mare, incapatoare, cu margini inalte si in interior se pun 2-3 felii de lime, se stropesc cu ulei, iar langa pesti se pun: sosurile (de: soia, peste, dulce-acrisor) , oregano, frunzele de lime zdrobite, boabele de piper (verde si rosu) , usturoiul curatat si taiat rondele, morcovii spalati si taiati rondele, se toarna vinul, iar deasupra se aseaza rosii taiate in jumatati, restul de lime taiata rondele, crengutele de verdeata (menta, roinita, busuioc) ; se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20', apoi la 200-210 grade pentru alte 20'. Cand este gata, se scoate din cuptor si se mai lasa 10' la odihna, se indeparteaza folia,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta