bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Saramura pentru marinarea carnii de pui (sfaturi utile)

 
 
 
Sarea si zaharul se dizolva in 6 cani de apa; se toarna saramura intr-o punga mare si rezistenta sau intr-o oala incapatoare, se pune puiul sau doar pulpe, aripi, piept, etc. , avand grije ca toata carnea sa fie in saramura; se inchide bine punga sau se pune capac pe oala si se lasa la frigider.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Saramura de crap(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste 2(preparate din peste)
 
photo
Saramura de platica(preparate din peste)
 
photo
Saramura de somon(preparate din peste)
 
photo
Saramura de stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura din stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura aromata de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de pastrav-Sorin(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste cu maioneza(preparate din peste)
 
photo
Saramura picanta de pastrav(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo