Saratele cu faina de migdale (aperitive)
Intr-un bol mare se amesteca faina (de cocos si migdale) , parmezanul ras, sarea, praful de copt si semintele de chimen sau/si susan; se adauga untul taiat cubulete si cu ajutorul unui blender de patiserie sau cu degetele se incorporeaza pana are o textura nisipoasa; se adauga oul si se amesteca pana incepe sa se formeze aluatul; daca este prea uscat si nu se uneste bine se adauga 1-2 linguri de apa rece, pana devine omogen si usor de lucrat. Pe suprafata de lucru se presara putina faina de migdale si se intinde aluatul la o grosime de 3-4 mm; folosind un cutit ascutit, sau o roata de patiserie se taie aluatul in fasii sau formele dorite;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta