bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Snitel cu smantana (mancaruri)

 
 
 
Carnea se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml apa.
Bucatile de carne se trec prin faina si se inabuse in untura cu 100 ml apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabuse ceapa, se adauga boiaua, faina dizolvata in 100 ml apa rece, pasta de tomate, Supa din oase si se fierb 30'; sosul format se strecoara peste snitele, se adauga smantana si se fierbe 10'. Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel de pui(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel cu mustar(aperitive)
 
photo
Snitel cu pesmet(aperitive)
 
photo
 
photo
Snitel de burta(aperitive)
 
photo
 
photo
Snitel de miel(mancaruri)
 
photo
Snitel de porumb(aperitive)