bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Snitel de porc cu cascaval-Rodica (aperitive)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Carnea se presara cu sare, piper si pe jumatate din fiecare bucata se presara ardei tocat cubulete mici si patrunjel tocat; se pune cate o felie de cascaval si se suprapune partea simpla (se impatura) ; se prind cu scobitori si se trec prin amestecul de oua batute amestecate cu faina si pesmet; se pun la frigider pentru 25-30', apoi se prajesc in ulei incins,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel florentin(mancaruri)
 
photo
Snitel parizian(aperitive)
 
photo
Snitel cu pesmet(aperitive)
 
photo
Snitel Lemberg(mancaruri)
 
photo