bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Snitel de pui (aperitive)

 
 
 
Se dezoseaza pieptul (pulpele) si se taie in bucati potrivite; se pun intr-un vas, in care a fost amestecat putin ulei cu vegeta si putin piper; se lasa sa se marineze putin. Se bat ouale se adauga lapte sau apa, se presara faina, pesmet si se amesteca sa fie o pasta. In alt vas (intins) se pune putina faina amestecata cu pesmet. Se ia cate o bucata de carne, din condiment, se da prin faina cu pesmet, apoi prin compozitia cu ou si se pune la prajit, intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei cat aproape.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel cu mustar(aperitive)
 
photo
Snitel cu pesmet(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel de burta(aperitive)
 
photo
 
photo
Snitel de miel(mancaruri)
 
photo
Snitel de porumb(aperitive)
 
photo
 
photo
Snitel Figaro(mancaruri)