bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos aioli (sosuri)

 
 
 
Galbenusul se freaca cu putina sare, boia si usturoiul zdrobit bine sau ras pe razatoarea mica; se adauga treptat uleiul si zeama de lamaie. Se poate pune in boluri, presarat cu cozi de ceapa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos Aioli-2(bucataria franceza)
 
photo
Sos aioli-3(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos alb(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo